De leukste Musthaves voor in de tuin voor deze zomer!

by 

Heb je een tuin, dan is het natuurlijk wel zo fijn dat je hier optimaal gebruik van kunt maken. Zo veel mogelijk zonnestralen meepakken, lekker ontspannen, gezellige drankjes drinken of heerlijk genieten van jouw eigen stukje natuur. Vooral na een lange werkdag is het fijn om lekker in de tuin te gaan zitten. Wil je jouw tuin ook zo gezellig mogelijk maken, dan is dit het moment. En om je wat op leuke ideeën te helpen heb ik de leukste Musthaves voor in de tuin voor deze zomer onder elkaar gezet. Hier komen ze!

Sfeerverlichting in de tuin

Mijn favoriete sfeerverlichting in de tuin zijn van die leuke lichtslingers. Het ziet er gezellig uit wanneer het wat schemerig begint te worden of wanneer je van een fijne zomeravond wilt genieten. Wij hebben ze het hele jaar door in de tuin hangen, want ook tijdens het najaar is het erg sfeervol om de tuin te verlichting. Een lichtslinger ziet er ook nog een beetje sprookjesachtig uit en dat past perfect bij de maand december. Maar ook andere tuinverlichting maakt de tuin nog mooier en gezelliger. Denk bijvoorbeeld aan mooie lantaarns, lampionnen, spotjes of een mooie hanglamp boven de tuintafel. Tegenwoordig is er ook Solar verlichting verkrijgbaar die op zonne-energie werkt. Je hebt dus geen kabels en batterijen meer nodig. Ideaal! Investeer dan ook deze zomer in mooie sfeerverlichting, zodat je ieder moment van de tuin kan blijven genieten.

Tuintafel haard, vuurkorf tuinkaarsen of fakkels

Vuur zorgt voor nog net iets meer sfeer en warmte dan gewone sfeerverlichting. Een tuin(tafel) haard, een vuurkorf of fakkels zullen daarom echt geweldig zijn voor in de tuin. Een tuintafel haard zet je gemakkelijk op de tuintafel of op een tafeltje in een loungehoek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor er altijd wel eentje bij jouw stijl past. Een vuurkorf is ook erg fijn om in de tuin te hebben staan. De lekkere warmte, het geknisper van het hout en het warme licht. Een lekker drankje erbij, marshmallows aan een stokje om te roosteren en genieten maar.

Wil je een tuinpad verlichten of de zithoek accentueren, dan zijn fakkels of tuinkaarsen hier erg goed geschikt voor. Het is erg mooi en handig om langs een looppad een paar fakkels of tuinkaarsen neer te zetten, wanneer de zithoek zich achter in de tuin bevindt.

Hangmat, hangstoel of schommel

Heb je nog een plekje over in de tuin? Hang er dan een hangmat, hangstoel of schommel op. Hangmatten en hangstoelen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en kleuren en je creëert er heel gemakkelijk een heel fijn plekje mee om lekker te ontspannen. Pak er een goed boek bij, zet een muziekje aan of luister naar de geluiden van de natuur. Maak jouw plekje in de tuin nog fijner door er een lekker kussen, een schapenvachtje of een mooie plaid in te leggen en kleed de boom aan met een mooie lantaarn of leuke sfeerverlichting om het helemaal compleet te maken. Heb je geen bomen in de tuin staan, dan kun je ook kiezen voor een hangmat met standaard. Het grote voordeel van een hangmat met standaard is dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. En wil je dit plekje liever met iemand delen, dan zou je voor een tweepersoons hangmat of een tweepersoons hangstoel kunnen gaan.

Heerlijke loungeset

Een fijne loungeset is wel echt een musthave voor in de tuin deze zomer. Het is dé plek in de tuin waar je zo veel mogelijk tijd wilt doorbrengen en daarom mag deze ook extra gezellig ingericht worden. Leg een aantal mooie kussens op de loungeset, drappeer een plaid over de leuning en leg een mooi groot buitenkleed op de tegels. Vooral dit laatste is een prachtige aanwinst voor de tuin. Er zijn erg veel verschillende soorten buitenkleden. Het kan niet anders dan dat het hiermee een heerlijke plek gaat worden.

Hangstoel – // Tuintafel haard – Leeff // Houten schommel – meerdere verkopers // Lampenslinger – diverse verkopers // Plaid – Sissy-Boy // Kussen – Zusss // Lampion – Intratuin // Hangmat – hangmatgigant // Tuinkaarsen – Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *