Nutella chocolademousse met Ferrero Rocher

by 

Nutella chocolademousse met Ferrero Rocher. Eén van de lekkerste dingen in de wereld is toch wel chocolade. We eten er ieder jaar heel wat van op en het is in verschillende vormen te verkrijgen. Als chocoladereep, als toetje, op de boterham, verwerkt in ijs, als saus. En vergeet niet dat we het ook tijdens speciale gelegenheden erg veel eten. Denk bijvoorbeeld aan paaseitjes, chocoladepepernoten, chocoladeletters en chocolade kerstkransjes. Daarom vandaag een heerlijke én simpel recept om je eigen chocolademousse te maken. Nu is gewone chocolademousse erg lekker en simpel om te maken, maar om het nog net wat lekkerder te maken bevat dit recept Nutella en Ferrero Rocher. Dat kan je niet weerstaan!

Hoe maak je chocolademousse met Nutella en Ferrero Rocher

Zelf chocolademousse maken

  1. Klop de slagroom op totdat het stevig is. Gebruik je net als ik slagroom dat al kant-en-klaar is, dan kun je deze stap natuurlijk overslaan.
  2. Doe de slagroom in een kom en schep er iedere keer een beetje Nutella doorheen. Dit moet je een beetje op gevoel doen. Hoe meer Nutella, hoe donkerder de chocolademousse wordt. Doe dit wel voorzichtig, want de slagroom wel luchtig blijven.
  3. heb je de juiste verhouding gevonden, dan kun je je chocolade mousse in een glaasje doen en in de koelkast zetten.
  4. Na een uurtje kun je de chocolademousse uit de koelkast halen en je chocolademousse nog extra mooi maken met wat stukjes Ferrero Rocher. Mmmm!!

Nog niet genoeg chocolade gehad? Deze wentelteefjes van chocolade croissants zijn ook mega lekker!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *