Verveel je je? Deze leuke dingen kun je gelijk doen!

by 

Wat kun je gaan doen als je je verveeld? En heb je even helemaal geen inspiratie? Geen nood! Ik heb namelijk een lijstje met leuke dingen om binnen te doen. Hier komt ie!

1. Een uitgebreid ontbijt of lunch maken

Dek de tafel zo netjes mogelijk. Beleg je broodje extra rijk, bak een eitje of maak een heerlijk rijk gevuld schaaltje yoghurt. Alles kan en je hebt toch tijd zat.

2. Opruimen

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij “leuke dingen om te doen als je je verveel”, maar toch heb je er uiteindelijk veel plezier van. Maak één voor één alle kastjes in huis leeg, maak ze schoon en richt ze opnieuw in. De kans is groot dat je veel leuke dingen tegenkomt die je vergeten was en het ruimt ook lekker op. Lekker zo veel overzicht!

3. Computer rondneuzen

Heb jij je computer al een aantal jaren? Dan is het extra leuk om eens rond te zoeken naar oude dingen. Foto’s, mails, video’s, etc. Je komt vast leuke dingen tegen die even terug in de tijd nemen.

4. Interieur

Kies één kamer in huis uit en ga deze stylen en helemaal opnieuw inrichten. Denk eens na over de indeling, de opstelling van de meubelen en bekijk ook eens goed wat je aan de muur hebt hangen. Wissel eens iets om of verplaats iets uit een andere kamer die misschien wel beter tot zijn recht komt in jouw projectkamer.

Met deze tips creëer je trouwens een hele fijne vibe in huis!

6. Bekijk Series Die Je Vroeger Graag Keek

Er is vast wel een serie of film die je vroeger helemaal geweldig vond. Friends? Titanic? Sex and the City? The Lion King? Ga ze nog een keer kijken!

7. Ga Een Spelletje Spelen Dat Je Vroeger Speelde

Speelde je als kind ook graag computerspelletjes? Speel ze dan weer! Ook bordspelletjes blijven altijd leuk om te doen. Je bent nooit te oud voor spelletje!

8. Liefde voor je huisdier

Waarschijnlijk geef je je huisdier al heel veel liefde, maar het kan altijd meer. Leer je huisdier een kunstje, ga iets leuks doen samen of bedenk een spelletje die jullie nog nooit gespeeld hebben. Verstoppertje, maak een parcourtje of ga dansen op muziek. Jouw huisdier zal het geweldig vinden!

10. Wees creatief

Ga bijvoorbeeld schilderen, aquarel schilderen, tekenen of kleien. Het is heel rustgevend.

11. Fris en fruitig

Doe al je sjaals, handschoenen en mutsen in de was, zodat ze straks lekker ruiken. Deze heb je de komende tijd niet nodig, dus die kunnen wel even de kast in. Ook gordijnen, plaids en kussenhoezen kun je wassen.

12. Verdienen

Verkoop oude kleding, schoenen en tassen. Dit gaat sneller dan je denkt. Zo verdien je geld en heb jij weer ruimte voor nieuwe outfits.

13. Begin iets nieuws!

Volg een leuke cursus of volg een online Yoga les. Het is tijd voor iets nieuws! Een tekencursus, bekijk hair tutorials of luister een podcast.

14. Fotoboek (Of Bullet Journal)

Tegenwoordig hebben we veel foto’s op onze telefoons staan. En vaak zetten wij deze foto’s op een pc of harde schijf. Heel handig, maar hierdoor kijk je de foto’s waarschijnlijk niet zo vaak meer terug. Laat er alsnog een paar afdrukken en plak ze in de fotoboek. Heel leuk om te doen en je hebt meteen is geweldigs om te bewaren.

15. Bekijk Bloopers Van Je Favoriete Series Of Films

Eens in de zoveel tijd is het enorm leuk om series en films van vroeger terug te kijken. Maar wat stiekem ook wel heel erg leuk is, is de bloopers ervan te zien. Denk bijvoorbeeld aan de bloopers van GTST. Zo grappig!

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *