Goedkope regenboog taart bestellen

by 

Hoe geweldig is het om op je verjaardag een regenboogtaart te hebben! Regenboog taarten zijn de laatste tijd erg populair en dat is natuurlijk meer dan logisch. Deze verjaardagstaarten zijn aan de buitenkant meestal wit van kleur en bedekt met een dikke laag botercrème, maar zodra je de regenboog taart aansnijdt komen alle kleuren van de regenboog op je af! Voor de derde verjaardag van mijn dochtertje was ik opzoek naar een perfecte verjaardagstaart en aangezien zij dol is op regenbogen wist ik dat het een regenboogtaart moest gaan worden. Maar al snel kwam ik erachter dat deze taarten nog best prijzig zijn. Vooral als je ze laat maken door een professionele taartenbakker. De prijzen liggen rond de €60. Persoonlijk vond ik dit te duur voor een taart en daarom ging mijn zoektocht verder. Gelukkig vond ik de perfecte verjaardagstaart!

Goedkope regenboogtaart bestellen

De taart op de bovenstaande foto’s was de verjaardagstaart van mijn dochtertje. Een echte regenboogtaart! En ik kan jullie vertellen dat deze taart helemaal niet zo heel veel gekost heeft. Ik kwam hem namelijk tegen bij Bakkerij Bart. Helaas waren er in mijn woonplaats alleen maar taartpunten te bestellen, waardoor ik de taartpunten zelf aan elkaar vast heb moeten maken. Maar in sommige plaatsen kun je een volledige regenboogtaart bestellen.

Regenboogtaart maken

Ik heb de botercrème verdeeld over de punten, waardoor het minder zichtbaar werd dat het allemaal losse punten waren. Vervolgens heb ik er kleurrijke sprinkles (van de Xenos) overheen gedaan en heb ik de taart versierd met lieve diertjes van het merk Schleich. Niet hele goedkope diertjes, maar aangezien ik toch wat bespaard had op de taart en ik zeker wist dat er ook nog met de diertjes gespeeld gaat worden, vond ik dit wel hele leuke taartdecoratie.

Regenboog taart Bakkerij Bart

Nu ben je waarschijnlijk wel benieuwd hoeveel de regenboogtaart van Bakkerij Bart gekost heeft. Ik bestelde 10 punten en in totaal kostte mij dit €22,50. Een stuk goedkoper dan wanneer ik er eentje had laten maken! En zowel mijn dochtertje als de visite vonden de taart helemaal geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *