Leukste Sinterklaascadeau’s voor jongens

by 
Leuke sinterklaas cadeaus voor een jongen
Bron

Leuke Sinterklaas cadeaus voor jongens

De feestdagen komen er weer aan en elk jaar zit iedere ouder weer te denken “Wat zal ik mijn kind dit jaar eens schenken”. Elk jaar is het weer lastig om leuke unieke cadeaus te vinden tussen al het speelgoed geweld. Daarom hebben wij hier een aantal tips voor Sinterklaascadeau’s voor jongens.

Games

Jongens, jong of oud spelen tegenwoordig nou eenmaal videospellen. Daarom is het altijd een goed cadeau om hem een nieuwe game te geven. Als je er zelf niet in thuis bent, dan hebben wij de beste games voor je op een rijtje gezet. Let er goed op dat je een game voor het juiste platform kiest (PC, Playstation/XBox) en dat hij de game niet al heeft. Vaak is het dan wel fijn om het vooraf al even te overleggen zodat je zeker weet dat de game in de smaak valt, of natuurlijk het bonnetje bewaren.

Light Battle lasergame set

Light Battle lasergame set

Wil je juist je zoon achter die PC of console wegtrekken en hem old-school buiten laten spelen? Dan is het een heel goed idee om een lasergame set cadeau te geven! Hiermee kan hij al zijn schietspellen zelf naspelen en toch lekker in beweging zijn, win-win dus. In de wereld van de lasergame artikelen is er maar één echt A-merk voor particulieren in Nederland, dat zijn de lasergame producten van Light Battle. Hier vind je laserguns voor jongens vanaf 6 jaar. Er zijn meerdere soorten met allemaal verschillende features waardoor het voor elke leeftijd spannend en leuk blijft, ook voor de ouders.

Speelgoed robot

Ja hoor, de toekomst is hier. Iedereen kan tegenwoordig zijn eigen speelgoedrobot kopen, of krijgen natuurlijk. Deze speelgoedrobots zijn er in allerlei soorten en maten. De meeste speelgoedrobots moeten zelf geprogrammeerd worden, hierdoor kan je kind dus enorm veel technische kennis opdoen. Nadat hij lekker bezig is geweest met het bouwen en programmeren, kan hij natuurlijk nog heel veel plezier beleven aan het spelen met zijn robotvriend.

Knikkerbaan

Knikkeren is weer helemaal terug, maar niet het oude spel zoals de ouders dat kennen. Nu moet alles snel gaan, dus ook de knikkers! Met deze Marble Racetrax kun je een racebaan bouwen van karton waar je vervolgens de knikkers overheen laat razen. Kies een kleur en race tegen je familie in de strijd om de eeuwige roem.

Marble Racetrax
Throw Throw Burrito

Throw Throw Burrito

Dit knotsgekke spel is een kruising tussen een kaartspel en trefbal. Omdat het lekker veel spanning bevat is dit één van de leukste Sinterklaascadeau’s voor jongens als het op bord op kaartspellen aankomt. Het spel begint als een normaal kaartspel waarbij je sets moet maken om punten te scoren. Sommige setjes kaarten starten echter een Burrito gevecht (Bonje, Duel en Oorlog), waarbij je de Burrito’s moet zien te ontwijken.

Lego

Het is standaard om te geven voor de meeste jongens, maar dat is omdat de meeste jongens dit gewoon willen hebben. Daarom behoort dit jaarlijks tot de meest gevraagde Sinterklaascadeau’s voor jongens. Ik heb het natuurlijk over Lego. Er zijn honderden superleuke Lego of Lego Duplo sets om te geven. Voor iedereen zit er dus wel wat bij. Ook kun je overwegen om technisch Lego te geven als je kind hier van houdt. Zo is het, naast dat het superleuk is om mee te spelen, ook nog eens leerzaam. Lego Technic pakketten kunnen nog wel wat prijzig zijn, maar je kunt gelukkig ook kiezen voor een goedkoper alternatief voor Lego Technic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *