De tweede verjaardagstaart van Tim

by 

Afgelopen zaterdag werd Tim 2 jaar. Wauw, wat geweldig was dat! Het was nog even spannend of de verjaardag door kon gaan omdat ikzelf een week daarvoor het corona virus te pakken had. Maar op het allerlaatste moment besloten we het toch gezellig in onze tuin te vieren. Gelukkig is er naderhand niemand ziek geworden, dus hebben we er goed aan gedaan om de tweede verjaardag van Tim alsnog op zijn verjaardag te vieren. En wat hebben we het leuk gehad! Het was heerlijk weer, we hadden de tuin optimaal versierd en Tim voelde zich op en top jarig.

Het leek mij leuk om de verjaardagstaart van Tim met jullie te delen. Ik moet van tevoren wel zeggen dat het een last minute verjaardagstaart is geworden en ik eigenlijk iets heel anders in gedachten had, maar des te leuker is het om te laten zien wat je nog voor elkaar kan krijgen.

De taarten heb ik gekocht bij de Albert Heijn. Het zijn twee cookie & Cream taarten die ik op elkaar gestapeld heb. De bovenste taart heb ik een stukje kleiner gesneden en ook van de onderste taart is een randje weg gehaald.

Als decoratie heb ik autootjes gebruikt. Tim is dol op auto’s en op deze manier heeft hij ook gelijk extra cadeautjes.

En tenslotte heb ik de taart nog wat gedecoreerd met Maltesers en Rolo’s. Mmm….!!!

De taarten kostten €5,00 per stuk en de Maltesers en Rolo’s kostte ongeveer €3,00. Dus deze verjaardagstaart exclusief de autootjes kostte €13,00. Valt mee hè?

Tip: Bekijk ook de regenboog verjaardagstaart van Nora.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *